woensdag 28 november 2012

Budgetfeestjes die knallen deel 2

Voorbereidingen dag 2 en 3
Dat begint al goed, ik ben een weekje bezig met mijn blog en ik heb al een dag overgeslagen. 
Bij deze maken we dat goed.
Wat hebben we gisteren en vandaag allemaal gedaan... 
Wel ik ben begonnen met het maken van de vlaggetjes, heb me dan op de verjaardagskroon gestort, heb de suikerpasta in allerlei vormpjes gekneed (leuk, ik speelde vroeger ook graag met plasticine!) en heb intussen ook een tafelkleedje gemaakt. Over mijn mislukte snoepboom zullen we maar zwijgen... Daar heb ik het langst aan gewerkt maar die belandde wel het snelst in de vuilnisbak.
Mensen, een goede tip: hou jullie dozen van diepvriespizza's bij. Ik ben vandaag tot de vaststelling gekomen dat je ze voor van alles en nog wat kan gebruiken. Ziehier, als sjabloon voor de vlaggetjes: 


Homemade flags
De suikerpasta... Ok, laat ons eerlijk zijn, deftig ziet het er niet uit. Maar je moet het op de taart zien hè, dat gaat stukken beter zijn... (hoop ik).

suikerpasta
Sugar paste train suikerpasta trein Met het kroontje ben ik best tevreden. Ja, een mens mag al eens trots zijn op wat hij doet (vandaar ook dat ik de foto ineens wat groter heb gemaakt, misschien valt mijn suikerpasta dan wat minder op).

Verjaardagskroon Birthday Crown

Voor vandaag is het genoeg geweest, morgen staat er het volgende op het programma:
1. Een broekje maken voor de jarige
2. Lasagne maken voor 16 personen (voor in het geval er iemand voor 2 eet)
3. Meer versiering maken
4. Proberen uit te vissen wat ik met al dat snoep van mijn mislukte snoepboom ga aanvangen

Tot morgen!!!

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je er een werk van gemaakt! Als dat geen feest wordt? Alvast gefeliciteerd hoor, en,,,ik ben benieuwd wat voor moois er allemaal nog gaat verschijnen op je blog. Groetjes, Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Marieke! Vanavond ga ik wat updaten want het is nodig :)Jouw blog is ook heel erg leuk! Ik heb nog niet de tijd gehad om alles te lezen maar daar ga ik ook werk van maken :)

    BeantwoordenVerwijderen