vrijdag 23 november 2012

Een slim cadeautje

Ok, het moest ervan komen, we kunnen er niet onderuit, een delicaat onderwerp.
Besparen op dingen voor mezelf vind ik nog vrij gemakkelijk. Maar dan komt het... Besparen op cadeautjes! 
Ik wil niet gekend wil worden als "de gierige pin" maar mijn keuze om huismoeder te zijn wil ik ook niet opgeven enkel en alleen zodat ik dure cadeaus voor mensen kan kopen.
Dan gaan we een beetje inventief moeten zijn hè! 
Het plan is, we leven nu van één pree dus kunnen we ook maar de helft uitgeven, dat is vanzelfsprekend, toch?
Mijn metekindje verjaarde onlangs. Normaal besteedde ik een minimum van 30 euro aan haar cadeautje (moest je dit lezen, mama van metekindje, nu weet je het ineens hè ;-) ). Een groot deel van besparen is immers eerlijk durven zijn tegen de mensen rondom je. 
Wel, als ik alles in de helft wil doen heb ik nog maar 15 euro om te besteden... Whaaaa, dat is niet veel hè? Wat kan je daar in godsnaam mee doen? 
Mijn eerste gedacht (ongeacht de prijs) was om iets te kopen waarmee ze samen met haar mama kon kokkerellen. Ze wordt 5 jaar, de ideale leeftijd om al eens iets uit te proberen dus.  
Naar de speelgoedwinkel dus... cupcakes bakken is blijkbaar ook bij de kindjes erg geliefd. Ik vond allerhande dozen, variërend van 22 tot wel 60 euro (over de inhoud zullen we zwijgen, veel cupcakes zullen daar in uit komen vrees ik).
Dan beginnen we er zelf aan hè!
Een mandje had ik nog in huis en de ingrediënten voor de cupcakes ben ik bij AVEVE gaan halen. Het moest wel lukken dat ik nadien nog naar Delhaize moest voor room en daar een actie zag: "Koop twee producten van Alpro en krijg een garde gratis". Die kon dus ook nog in het mandje...
Het resultaat mag er wezen vind ik... Een mand boordevol spulletjes voor een echte keukenprinses en dat voor.... 13,75 euro!!!! ---> Ik heb nu altijd de neiging om sorry te zeggen maar dat moeten we afleren hè, uiteindelijk heeft ze nu meer dan gewoon een doos van de speelgoedwinkel ;-)

cheap but fun pressent leuk en goedkoop cadeautjeGeen opmerkingen:

Een reactie posten